Menukaart

De à la Carte kaart van Restaurant Jij & Ik is met grote zorg samengesteld en wordt bereid in een eerlijke keuken met verse ingrediënten. Moeite met uw keuze, ieder gerecht is ook als half gerecht te bestellen.

Naast onze kaart werken wij ook met seizoensgerechten, deze worden aan tafel verteld.

Voorgerechten

€ 13,50 / half € 7,50

voorgerecht
  • Duo van zalm

    rilette van zalm en huisgerookte zalm met een limoenmayonaise

  • Geitenkaas

    salade met rietsuiker afgebrande geitenkaas, compote van appel en zoetzure prei

  • Runderrosbief

    huisgebraden runderrosbief met een crème van Parmezaan, zontomaat en foccacia

  • Buikspek

    langzaam gegaarde buikspek met Vadouvan

  • Garnalen

    taco met guacomole en garnalen

Soepen

€ 8,50 / half € 4,95

  • Vissoep

    goudgele vissoep met een vleugje saffraan

  • Courgettesoep

    met gebakken spekjes

Hoofdgerechten

€ 23,95 / half € 12,75

  • Zalm

    gepocheerde Schotse zalm met een Hollandaise saus met groene kruiden

  • Rund

    gebraden runderlende met een peperroomsaus en bijpassend groenten garnituur

  • Lam

    langzaam gegaarde lamsrollade met voorjaarsgroente en een jus waarin tijm en rozemarijn

  • Dagvangst

    wisselend visgerecht met bijpassende garnituren

  • Eendenborst

    op zijn vel gebraden tamme eendenborst met een jus van salie en een vleugje sinaasappel

Bijgerechten

€ 3,00

bread
  • Friet

    Schaaltje friet met mayonaise

Nagerechten

€ 7,50

cake
  • Omelette sibérienne

    Ijsgerecht van vanille ijs, cake en opgeklopt eiwit met warme chocoladesaus

  • Tiramisu

    Een dessert van mascarpone, lange vingers en amaretto

  • Hangop

    Vers gemaakt van boeren yoghurt met appel, kaneel en Bastogne

  • Chocolade

    Harde Wener met crème brûlée van chocolade, chocolademousse en roodfruit

  • Kaas + €1,00

    Bordje met Hollandse kaas en bijpassende garnituur

ZOETE WIJNEN

€ 5,00

  • Pedro Ximénez

    Zoete sherry met de smaak van rozijntjes, per glas

  • Muscat de Minerval

    per glas

Wenst u vegetarische gerechten, gelieve dit bij de reservering te melden. Dan kan onze kok iets lekkers voor u bereiden.