Over Jij&ik

In ons restaurant heeft u de keuze uit de “A la Carte” kaart en de “Jij&Ik” kaart. De Jij&Ik kaart zijn dezelfde gerechten als op de a la carte menukaart, alleen zijn het halve porties ten opzichte van de a la carte kaart gerechten. Dus als u nou geen grote eter bent, kinderen bij u heeft die nog geen grote eters zijn of u kunt geen keuze maken uit de menukaart. Daar hebben wij de Jij&ik menukaart voor. Alle variaties, ook in combinatie met de a la carte kaart is mogelijk. Dus neemt u 1 Jij&Ik gerecht en dan een hoofdregecht van de a la carte kaart, of een jij&ik voor gerecht of hoofdgerecht, of 2 Jij&Ik voorgerechten en dan een a la carte hoofd gerecht. U mag kiezen.

Onze ruimtes

Sjij-ike kamer

Onze Sjijke kamer, is een moderne zwart-wit ruimte die zich perfect leent voor vergaderingen, besloten diner of viering. Een mooie ruimte met hoge plafonds wat een warme, gezellige en huiselijke uitstraling geeft.

Restaurant

Het restaurant ademt een en al historie uit. Met veel oude elementen, zoals de van oudsher walnoten lambrisering, een gezellige openhaard en ook hoge plafonds geeft het de ruimte een sjieke en huiselijke sfeer. Perfect voor een receptie of diner.

Serre

De imposante serre die je een echt buiten gevoel geeft. Door het vele glas, heb je een direct contact met de tuin. Door de sfeervolle tuinverlichting en de verlichting in de serre, zorgt het voor een bijna mysterieuze sfeer. Deze ruimte biedt u uitgebreide mogelijkheden in tal van opstellingen. Zo is het ideaal voor een samen komen, diner of viering.

Tuin

De diepe stadstuin met knusse hoekjes voor een intiem diner, maar ook groot genoeg voor een geweldig feest. Door de geweldige, eeuwen oude grote bomen, is er genoeg natuurlijke schaduw. Maar de terrassen bieden ook genoeg knusse plekjes voor de zonaanbidders. Gezellig bij de serre, onder de eeuwen oude bomen of onder de overkapping bij de buitenbar.